4 Haziran 2007 Pazartesi

Yöret Vakfı ve CIPUSA (Counsil Of International Programs Of USA) tarafından düzenlenen Community leadership Programından görüntüler

Niagara Şelalesindeyiz.. yapma bir şelale olduğunu orda öğrendim...
Eski Amerikan filmlerinde hep gördüğümüz ne ararsan herşeyin bulunduğu bakkal türü alışveriş yeri.. Zaten üstündede yazdığı gibi son kalanlardan biri..bunlardan cok az kalmış Amerika'da. Özel olarak korunuyor. Ama halen çalışıyor..


Katıldığımız eğitimlerden bir görüntü..( Colombus da OYAP adlı koruyucu aile ve evlat edinme ile ilgili faaliyet gösteren bir özel kuruluşdayız.)


Bizim için düzenlenen hoşgeldin partisinden bir resim.. bizde bu gecede ülkemizi tanıtan bir sunu yaptık.. bende kısa bir müzik dinletisi sundum.. eğlenceli bir geceydi..



Amerika da bulunduğumuz bir ay süreci içinde bir hafta bize ev sahipliği yapan host famililer .. Host annnem Pegy ve Host babam Less çok şeker dünya tatlısı iki emekli idi. Annem öğretmen emeklisi babam ise emekli bir rahipti. Umarım bir kez daha görüşme imkanımız olur. Orda iken gerçektende bize kendi evimizde gibi hissetirdiler bunun için elllerinde geleni yaptılar. Amerikaya bakışım onlarla değişti...




Cleveland'ta ilk günlerimiz.. şehri geziyoruz.





Hiç yorum yok: